Betonvloeren voor diverse toepassingen

Sinds 2005 is Betonvloeren Van Rooy een bekende speler op de markt van industriële- en creatieve betonvloeren. Van Rooy Betonvloeren maakt betonvloeren voor diverse toepassingen zoals:

  • Gespecialiseerd in design betonvloeren voor privéwoningen en horecazaken
  • Showrooms en winkelruimten
  • Groothandelsbedrijven en detailhandel
  • Particulieren

Wij beschikken over zowel groot als klein materieel dat flexibel inzetbaar is. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op 95% van alle locaties betonvloeren leveren!

Afhankelijk van de uiteindelijke bestemming van de gepolierde of gepolijste betonvloer, kan deze worden voorzien van traditionele wapening, staalvezelwapening of kunststof/fiberwapening. De drukvastheid waarin de gepolijste of gepolierde betonvloer gemaakt wordt, is afhankelijk van de uiteindelijke bestemming.

Het storten van een betonvloer gebeurt in hoofdzaak met behulp van een betonpomp. Na spreiding van het mengsel wordt het beton manueel en m.b.v. een laser op de juiste hoogte gebracht. Dit kan zowel horizontaal als onder een helling zijn.

Woningvloeren Van Rooy
Woningvloeren Van Rooy
Woningvloeren Van Rooy

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvraag
Betonvloeren Van Rooy

Grondwerken en voorbereidingen van de betonvloeren

Grondwerken behoren tot onze activiteiten. Zij maken deel uit van van het complete pakket dat Betonvloeren Van Rooy aanbiedt. Wij nemen verschillende grondwerken aan: graafwerken voor funderingen, parkings, terrassen…